”Hyvä idea!! 🤩🤩 Jos vaan voisimme opettaa lapsillemme että käytetty lahja on ihan yhtä hyvä lahja kuin uusi.”

Mieluummin käytetty kuhan se on kuin uusi

Vastuullinenlahja.fi –verkkokauppa tarjoaa ensiluokkaisia käytettyjä leluja. Valikoimasta löydät suositummat lelumerkit kunnostettuina, puhdistettuina ja pakattuna persoonalliseen lahjapakkaukseen. Fantastinen lahjaidea sinulle, joka haluat vähentää ympäristön kuormitusta. Takaamme, että tuotteen kunto on aina kuin uusi. Tästä vakuutena tarjoamme tuotteille ilmaisen palautusoikeuden.

Kunnostus ja puhdistus

Pakkauksiin seulotaan vain hyvä kuntoiset tuotteet. Jos tuotteessa on vähäisiä käytönjälkiä, voidaan tuotteet myös kunnostaa uutta vastaavaksi. Puuleluissa olevat pintakolhut paikkamaalataan käsityönä. Käytettävät värit ovat samat kuin tuotteessa alun perin, joten pintakäsittelyn jälkiä ei erota alkuperäisestä maalista. Barbie-nukkejen tukat pestään huuhteluaineesta ja vedestä sekoitetulla liuoksella. Tukkien annetaan liota liuoksessa noin tunnin ajan, jonka jälkeen ne harjataan suoriksi.

Tuotteet puhdistetaan  uv-valoa käyttävällä desinfiointilaitteella. Riippumattoman SGS-testilaboratorion mukaan uv-säteily tappaa vähintään 99 prosenttia bakteereista ja viruksista. Tämän lisäksi tuotteiden pinnat puhdistetaan miedolla puhdistusaineella ennen pakkaamista.

Lahjapakkaus

Uudenveroiseksi kunnostetut ja puhdistetut tuotteet pakataan lahjapakkaukseen. Persoonallinen lahjapakkaus kruunaa uniikin lahjaidean. Pakkauksissa ja pakkausmateriaaleissa ei käytetä muovia ja ne ovat kokonaan lajiteltavissa pahvinkeräykseen.

Ympäristövastuullisuus

Vastuullinenlahja.fi –verkkokaupan tuotteet ovat suunniteltu vähentämään ympäristön kuormitusta. Antamalla vastuullisen lahjan voit myös vaikuttaa positiivisesti lapsen ja lähipiirin uudelleen käyttöön liittyviin asenteisiin. Vastuullinenlahja.fi on myös Zero Waste Finland Oy:n kannatusjäsen, jonka tavoitteena on muuttaa suomalaisten suhtautumista kuluttamiseen ja tehdä kestävästä elämäntavasta valtavirtaa.

Siirry tuotteisiin